ÖĞRENCİLERİMİZLE YOĞURT MAYALADIK

Sağlıklı beslenme; süt ve  süt ürünleri (yoğurt, ayran, peynir vb.), et ve et ürünleri, tavuk, balık, yumurta ve kuru baklagiller (mercimek, kuru fasulye, nohut vb.) ile yağlı tohumlar (ceviz, fındık, badem vb.), taze sebzeler, taze meyveler, ekmek ve tahıllar (bulgur, pirinç, makarna vb.) besin gruplarının yeterli ve dengeli bir şekilde tüketilmesidir. Biz de çocuklarımızla sağlıklı beslenme konusunda sohbet ettik sonrasında kendi yoğurdumuzu yaptık, menümüzde yer alan kısırın yanında ayran olarak çocuklarımıza ikram ettik.

 

16-02-202416-02-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi